【叮韵】Don't You Forget

高级会员

优秀会员勋章

存款

空白....寂然落夏........

高级会员

优秀会员勋章

存款

ERA的专辑《The Mass》----Don't You Forget

Girl: " Mom is sick. She says she can't get up.
I know my brother is getting hungry.
I must go to the village to ask for some food.
Would you help me? "
Boy: " Sure, Cony. I'll help ya. "
Girl: " Are you always build case when you with me? "
Boy: " You are my friend, Cony. "
Girl: " Are you always gonna be there when I grow up?
  Are you? "
Boy: " Cross my heart. "
Don't you forget about me
We were soft and young
In a world of innocence
Don't you forget all our dreams
Are you gone away
Only emptyness we makes
Girl: " Are you always build case when you with me? "
Boy: " You are my friend, Cony. "
Girl: " Are you always gonna be there when I grow up?
  Are you? "
Don't you forget all our dreams

女孩: 妈妈病了
   她说她起不来床
   可是弟弟的肚子饿了
   我必须去村庄里找些吃的
   你愿意帮我么?
男孩: 当然,康妮,我会帮你
女孩: 当你和我在一起时,你会永远帮我,对么?
男孩: 是的,你是我的朋友,康妮
女孩: 当我长大了,你也会永远在我身边的,是么?
男孩: 以我的心保证

不要忘记我
不要忘记我
我们曾是如此温柔和年轻
在一个纯净的世界里
不要忘记我
不要忘记我们所有的梦想
你已经离开了么
只剩下一片空虚
风吹起我的长发
吹起我的衣角
吹皱了我的心
我希望你不要忘了我
就如同
我永远 永远
也不会把你忘记
我们都真正长出了翅膀
各自飞翔
飞得很高很远
再也不回头的那一天

注册会员

存款
叮叮 做的歌帖都是浪漫史.:hhggg

贵宾

半缘修道半缘君

11周年勋章优秀版主勋章优秀会员勋章特殊贡献勋章

存款
歌曲好听
帖子也素淡有味道
赞~~~

金牌会员

优秀会员勋章

存款
淡雅的帖帖,喜欢ING
我乃主妇孩她娘
是从厅堂进厨房
米饭佳肴端上桌
儿和她爹喜品尝

注册会员

存款
标题设计的好漂亮,喜欢

高级会员

优秀会员勋章

存款
原帖由 十二小 于 2007-5-3 15:12 发表
叮叮 做的歌帖都是浪漫史.:hhggg

嗯,比较偏向这方面的

H音画组

★H音画组★老三

优秀版主勋章特殊贡献勋章

存款
楼主喜欢用卡通图做帖哈,那只小鸟好可爱,画面音乐都很美!

高级会员

优秀会员勋章

存款
原帖由 有色眼镜 于 2007-5-4 00:07 发表
楼主喜欢用卡通图做帖哈,那只小鸟好可爱,画面音乐都很美!

因为卡通可爱 ,嘻嘻

我喜欢可爱的东西

金牌会员

笨^^笨

特别勤劳勋章

存款
人就可爱 帖子就更不用说了 嘻嘻
guest
welcomelogin